Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az apróra vágott hagymát az olajon megpirítod, beleteszed a felkockázott csirkemellet. A csirke fehéredéséig pirítod, majd felengeded 2-2,5 liter vízzel. Ételízesítővel és szükség szerint sóval ízesíted. Amikor a csirke már majdnem jó, beleteszed a kukoricát és a borsót (lehet fagyasztott és konzerv is) és a tárkonyt. Ha megfőtt a borsó és a kukorica, a liszttel elkevert tejszínnel besűrítjük, forrásig főzzük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
nikolasz2004
2012.12.25 20:30
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
apróra vágott, olajon megpirítod, felkockázott csirkemellet, csirke fehéredéséig, liszttel elkevert, Ételízesítővel, fehéredéséig, felkockázott, csirkemellet, ételízesítő, fagyasztott, csirkemell, csirkeragu, megpirítod, beleteszed, besűrítjük, felengeded, beleteszed, tejszínnel, zöldborsó, kukoricát, forrásig, tárkonyt, evőkanál, elkevert, kukorica, evőkanál, kukorica, liszttel, ízesíted, pirítod, csirkemell, hagyma, evőkanál olaj, tejszín, evőkanál liszt, marék kukorica, marék zöldborsó, tárkony, ételízesítő,
|
|
|
|
|