Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A cseresznyét kimagozzuk és feltesszük főni annyi vízzel, hogy ne lepje még el. Hozzáadjuk a szedret és a befőttet (levével együtt), belefacsarjuk a narancs levét, megfűszerezzük és megcukrozzuk. Addig főzzük, amíg meg nem puhulnak a gyümölcsök.
Ha kész, levesszük a tűzről és botmixerrel simára turmixoljuk.
Visszatesszük a lángra, és a vízben feloldott pudinggal besűrítjük.
Betesszük a hűtőbe, hogy teljesen kihűljön.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Előételként szervírozva 1 ek tejszínhabbal a tetején tálaljuk. Jó étvágyat hozzá!
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.30 20:59
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
cseresznyét kimagozzuk, narancs levét, vízben feloldott, tetején tálaljuk, megfűszerezzük, Visszatesszük, tejszínhabbal, belefacsarjuk, barackbefőtt, megcukrozzuk, botmixerrel, főzőtejszín, szervírozva, turmixoljuk, Előételként, cseresznyét, szegfűszeg, Hozzáadjuk, gyümölcsök, feltesszük, kimagozzuk, besűrítjük, cseresznye, levesszük, feloldott, Betesszük, pudinggal, pudingpor, tálaljuk, befőttet, cseresznye, szeder, házi barackbefőtt, narancs, cukor, vaníliás pudingpor, csipet fahéj, szem szegfűszeg, főzőtejszín,
|
|
|
|
|