Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst kiklopfoljuk, majd besózva kicsit állni hagyjuk, a szokásos módon bepanírozzuk. Tepsibe sütőpapírt teszünk, ráhelyezzük a hússzeleteket. Mindkét oldalukat olajjal megkenjük, majd 150 fokos sütőben kb. 1 óra alatt készre sütjük. Sütés közben, ha már a felső része kezd pirosodni, átfordítjuk, hogy a másik oldala is megpiruljon.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Én reszelt sajtot is szoktam a zsemlemorzsába keverni, ettől még finomabb lesz a hús. Gyorsan megvan, és nem lesz a lakás tele az olajos szaggal.
|
|
|
|
0 komment
|
25 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.10 09:49
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
húst kiklopfoljuk, szokásos módon, felső része, másik oldala, zsemlemorzsába keverni, lakás tele, olajos szaggal, zsemlemorzsába, hússzeleteket, kiklopfoljuk, zsemlemorzsa, bepanírozzuk, ráhelyezzük, megpiruljon, átfordítjuk, rántotthús, sütőpapírt, oldalukat, megkenjük, olívaolaj, pirosodni, finomabb, szokásos, Mindkét, szaggal, olajjal, Gyorsan, teszünk, sütőben, Sütőben, reszelt, szoktam, hagyjuk, szelet karaj, tojás, liszt, zsemlemorzsa, olívaolaj,
|
|
|
|
|