Fogás: előétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A gombát megtisztítom. Egy hagymát kevés margarinon üvegesre pirítok. A sertésvelőt a hártyáitól megtisztítom és enyhén sós, borsos vízben előfőzöm. A velőt apróra vágom és a hagymához adom, majd megtöltöm vele a gombákat.
A többi vöröshagymát karikára vágom és egy margarinozott tepsiben elterítem. Ráhelyezem a gombákat és mindegyikre egy szelet sajtot teszek. 170 C fokon 30 percig sütöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom. Jó étvágyat kívánok.
|
|
|
|
2 komment
|
4 ember kedveli
|
pokollady
2014.04.30 23:12
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
dohanoll |
2014.05.01. 23:26 (#2) |
|
|
Szóval először kirántod, utána még tepsiben meg is sütöd?!?! És a gomba, meg a velő ezt mind tűri??? Nem csak bepanírozást akartál írni kirántás helyett? |
|
vegyeleszre |
2014.05.01. 21:59 (#1) |
|
|
Ez egy kicsit túl van bonyolítva. Részemről egyszerűen a velővel töltött rántott gombát nem serpenyőben, hanem tepsiben, a sütőben sütöm meg. |
| |
|
|
|
gombát megtisztítom, hagymát kevés, hártyáitól megtisztítom, velőt apróra, hagymához adom, többi vöröshagymát, margarinozott tepsiben, szelet sajtot, fokhagymagerezd, margarinozott, megtisztítom, vöröshagymát, megtisztítom, sertésvelőt, vöröshagyma, mindegyikre, hagymaágyon, hártyáitól, margarinon, Ráhelyezem, sertésvelő, elterítem, hagymához, megtöltöm, előfőzöm, margarin, karikára, gombákat, üvegesre, tepsiben, gombákat, étvágyat, kívánok, Velővel, gomba, sertésvelő, vöröshagyma nagy, fokhagymagerezd, ízlés szerint, bors ízlés szerint, sajt, Rama margarin kevés,
|
|
|
|
|
Bigos
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
|
|
|
|
|