Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csíkokra vágott húst a vajon megpároljuk.Sózzuk és borsozzuk.Hozzáadjuk a diót és a félbe vágott aszalt szilvákat. Konyakkal meglocsoljuk és felöntjük tejszínnel.Alaposan kiforrraljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Gyors és finom vacsora.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
zsuzsika022
2014.03.05 16:44
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csíkokra vágott, vajon megpároljuk, félbe vágott, csirkemellfilé, kiforrraljuk, meglocsoljuk, megpároljuk, tejszínnel, csirkemell, Hozzáadjuk, szilvákat, borsozzuk, Konyakkal, felöntjük, csíkokra, Alaposan, tejszín, szilvás, vacsora, Aszalt, csipet, Sózzuk, konyak, vágott, aszalt, szilva, aszalt, csipet, vágott, csipet, csipet bors, csirkemellfilé, tejszín, konyak, aszalt szilva,
|
|
|
|
|