Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A szalonnacsíkokatt 2 evőkanál olajban kisütjük,ezután a hagymát megpároljuk rajta.A zsírt leöntjük róla,és a tejszínt a hagymás szalonnával összekeverve kb 10 percig időként megkeverve forraljuk.A borsót (frisset 10 percig,fagyasztottat 5 percig)főzzük.Ezután hideg vízbe szedjük , lecsepegtetjük majd a tejszínes mártásba keverjük.3-5 percig együtt főzzük.A tésztát sóval ,1 ek olajjal ízesített vízben az előírásnak megfelelő ideig főzzük.Alaposan lecsepegtetjük és a mártással meg a reszelt sajttal összekeverjük.Vékony sajtszeletekkel a tetején azonnal tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A tetejére reszelhetünk parmezán vagy valamilyen más kemény sajtot is.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
vivike44
2012.05.13 22:47
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát megpároljuk, zsírt leöntjük, hagymás szalonnával, tejszínes mártásba, tésztát sóval, előírásnak megfelelő, reszelt sajttal, tetején azonnal, tetejére reszelhetünk, sajtszeletekkel, lecsepegtetjük, lecsepegtetjük, összekeverjük, fagyasztottat, sajtszeletek, reszelhetünk, összekeverve, megpároljuk, pennetészta, vöröshagyma, szalonnával, fagyasztott, előírásnak, valamilyen, Zöldborsós, megkeverve, mártással, forraljuk, tejszínes, megfelelő, ízesített, zöldborsó, evőkanál, szalonna, leöntjük, evőkanál olaj, tejszín, pennetészta, 3-4dkg parmazán sajt, vékony sajtszeletek tetejére,
|
|
|
|
|