Fogás: előétel, Alkalom: húsvét, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A zellert meghámozom, felszeletelem(lehet uborkagyalun is)és kb. 2 mm vékony szeletekre vágom. A sütéshez olajat forrósítok egy mélyebb lábosban.A forró olajban mindig csak 1-2 maréknyi zellerszeletet sütök ki, mérsékelt lángon. Ahogy aranybarnára sülnek (pár perc), szűrőlapáttal kiszedem őket, jól lecsepegtetem és papírtörlőre teszem. Sózom-borsozom, azonnal tálalom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Mártogatóst is készíthetünk hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
nokedlee
2014.03.19 16:03
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
zellert meghámozom, sütéshez olajat, mélyebb lábosban, forró olajban, zellerszeletet, szűrőlapáttal, felszeletelem, lecsepegtetem, papírtörlőre, uborkagyalun, készíthetünk, aranybarnára, Zellerchips, Mártogatóst, forrósítok, szeletekre, meghámozom, mérsékelt, lábosban, sütéshez, kiszedem, maréknyi, borsozom, tálalom, mélyebb, zellert, olajban, azonnal, csipet, mindig, csipet, étolaj, csipet bors, zeller,
|
|
|
|
|
Vadas
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
|
|
|
|
|