Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Közepes nagyságú tepsibe 8-10 csirkecombot rakunk.A közepére 1 fej vöröshagymát ültetünk.A tepsi négy sarkába 1-1 tyúkhúsleveskockát rakunk.Sózni nem kell.Megszórjuk még apróra vágott fokhagymával,és az egészet megöntözzük kb.1 deci olajjal,és annyi vízzel,hogy majdnem ellepje.Betoljuk a sütőbe,és amikor pezsegni kezd,akkor mérsékeljük a hőfokot 150 fokra.Így lassan megpuhul,és a víz is elpárolog.Lefedni nem kell.Másfél óra alatt készül el a lassú sütés miatt,de addig nincs rá gond.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom!Leginkább burgonyapüré illik hozzá,és saláta.
|
|
|
|
0 komment
|
8 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2012.08.11 08:36
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tepsi négy, egészet megöntözzük, lassú sütés, fokhagymával, csirkecombot, vöröshagymát, burgonyapüré, vöröshagyma, megöntözzük, mérsékeljük, csirkecomb, csirkecomb, Különleges, Megszórjuk, elpárolog, Leginkább, fokhagyma, Betoljuk, megpuhul, közepére, ültetünk, nagyságú, pezsegni, ellepje, majdnem, Lefedni, olajjal, hőfokot, egészet, csirkecomb, vöröshagyma, tyúkhúsleveskocka, cikk fokhagyma, olaj, 15dl,
|
|
|
|
|