Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hússzeleteket vékonyan kiklopfolom, kicsit besózom és borsozom.
A húsra fektetek egy kis szelet bacont,egy szelet sajtot, arra vékony szelet fokhagymát és azt megszórom apróra vágott petrezselyemmel.
Szorosan feltekerem mindegyiket és fogpiszkálóval megtűzöm.
Mindegyik tekercset olajjal megkenem ,egy jénaiba rakom egymás mellé, s 200 fokra előmelegített sütőben megsütöm kb:30 perc alatt.
Salátával tálalom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Egyszerű recept,nyári ízekkel.
Próbáld ki!
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
ibolya58
2012.06.27 21:57
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hússzeleteket vékonyan, húsra fektetek, szelet sajtot, jénaiba rakom, petrezselyemmel, fogpiszkálóval, hússzeleteket, előmelegített, petrezselyem, Borjútekercs, mindegyiket, kiklopfolom, borjúszelet, tálaláshoz, feltekerem, fokhagymát, megszórom, Salátával, fokhagyma, salátával, tekercset, Mindegyik, olívaolaj, megsütöm, megtűzöm, Szorosan, fektetek, megkenem, Egyszerű, étvágyat, kisebb borjúszelet, gerezd fokhagyma, sajt, olívaolaj, szelet bacon, bors, petrezselyem, tálaláshoz saláta,
|
|
|
|
|