Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A paprikát,paradicsomot ,zellerszárat megmossuk,összedaraboljuk. Egy fazékba öntjük az olajat,rárakjuk a zöldséget és pároljuk kb 20 percig. Majd felöntjük kb 2l vízzel. Jól kifőzzük,közben ízlés szerint sózzuk,borsozzuk. A főzési idő kb egy óra. Ezután leszűrjük, a zöldséget amennyire csak lehet tésztaszűrőn átpaszírozzuk. Ha már jól kipaszíroztuk a visszamaradt zöldséget kidobjuk.
A levet ismét felforraljuk,elkészítjük a grízgaluskát és beleszaggatjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom pikáns nyári leves.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
boszimobil
2012.10.02 23:20
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
fazékba öntjük, zöldséget amennyire, visszamaradt zöldséget, levet ismét, összedaraboljuk, beleszaggatjuk, kipaszíroztuk, átpaszírozzuk, paradicsomot, zellerszárat, visszamaradt, tésztaszűrőn, grízgaluskát, felforraljuk, elkészítjük, Nemzetközi, zellerszál, paradicsom, felöntjük, zöldséget, borsozzuk, megmossuk, zöldséget, fehérhúsú, leszűrjük, amennyire, zöldséget, kifőzzük, pároljuk, rárakjuk, paradicsom, nagyobb fehérhúsú paprika, kanál olaj, sóbors ízlés szerint, tojás, evőkanál búzadara,
|
|
|
|
|
Gombák
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
|
|
|
|
|