Regisztráció  Belépés
Új recept írása | Receptjeim | Kedvenc receptjeim | Receptek
Párizsi sertésborda recept Kedvelt receptek
Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
Hozzávalók 4 főre
» 8 szelet csontozott sertéskaraj
» 30 dkg finomliszt
» 2 db tojás
» 3 dl tej
» 1 kevés
» 5 dl étolaj
Tetszik a recept. Berakom a kedvenc receptjeim közé!
Elkészítés:

A karajszeleteket kiklopfolom, majd sózom. A 20 dkg lisztből, a tejből és a tojásokból, csipet sóval, sűrű palacsintatésztát keverek. A hússzeleteket lisztbe, majd a palacsintatésztába forgatom és bő olajban kisütöm. Köretnek sült újburgonyát és párolt zöldséget készítettem mellé.
Megjegyzés / tipp:

Jó étvágyat kívánok.
0 komment 3 ember kedveli viragbaba
2014.05.16 22:09
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet:
Kommentek Új komment
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét!
Címkék
karajszeleteket kiklopfolom, hússzeleteket lisztbe, karajszeleteket, hússzeleteket, kiklopfolom, sertéskaraj, sertésborda, készítettem, újburgonyát, tojásokból, csontozott, finomliszt, zöldséget, forgatom, lisztből, Köretnek, étvágyat, Párizsi, kívánok, lisztbe, kisütöm, olajban, keverek, szelet, párolt, étolaj, tejből, csipet, finomliszt, tojás, kevés, étolaj,
Fahéjas citromtorta
0 komment 5 ember kedveli
Amerikai palacsinta mascarpone krémmel
0 komment 1 ember kedveli
Gombás tészta
0 komment 1 ember kedveli
Kálvinista mennyország
2 komment 3 ember kedveli
Hagymás disznómáj
0 komment 3 ember kedveli
Turótorta
0 komment 1 ember kedveli
Rizses lecsó
0 komment 3 ember kedveli
joghurtos fánk
0 komment 15 ember kedveli
Karinthy-szelet
0 komment 3 ember kedveli
Házi sörperec
0 komment 5 ember kedveli
Almás papucsok
0 komment 4 ember kedveli
Narancsos kacsacomb
0 komment 2 ember kedveli
Citromkrém
0 komment 4 ember kedveli
Zita szelet
1 komment 24 ember kedveli
Csoda kifli
0 komment 3 ember kedveli
Vadász- nokedli
0 komment 6 ember kedveli
Receptbázis - A legfinomabb házi receptek gyűjteménye
© 2018 TVN.HU Kft.