Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tisztított rebarbarát, és epret vágjuk apró darabokra, és a cukorral együtt tegyük fel egy kis fazékban párolódni. Kb. 20 perc után turmixoljuk le, szedjük le a keletkezett habot. Az agar agart keverjük ki 1 dl vízzel, és keverjük, turmixoljuk bele a lekvárba. Forraljunk rajta egyet, majd azonnal töltsük kis üvegekbe.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Isteni finom,a gyerekek kedvence.
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.04 19:44
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tisztított rebarbarát, cukorral együtt, keletkezett habot, agar agart, gyerekek kedvence, mennyiségnek, keletkezett, turmixoljuk, turmixoljuk, Rebarbarás, tisztított, tisztított, rebarbarát, eperlekvár, Forraljunk, rebarbara, megfelelő, zselésítő, darabokra, párolódni, lekvárba, cukorral, gyerekek, kedvence, étvágyat, nádcukor, fazékban, üvegekbe, keverjük, keverjük, szedjük, tisztított rebarbara, eper, nádcukor,
|
|
|
|
|
Hercli
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
|
|
|
|
|