Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A kekszet a margarinnal, a cukorral, a rummal, a kókuszreszelékkel és a kakaóval összedolgozzuk, (akkor jó, amikor a cukor elolvadt benne), majd félretesszük, amíg elkészül a krémje.
Ehhez a szobahőmérsékleten fölengedett masszát burgonyanyomón áttörjük vagy villával összetörjük, és a margarinnal, a cukorral, a rummal, meg a kókuszreszelékkel addig gyúrjuk, míg a cukor el nem olvad benne.
Egy tiszta konyharuhát megvizezünk, kiterítjük, és a kekszmassza felét egy nedves késsel kenegetve kb. 20-25 cm-es téglalappá formáljuk. A töltelék felét rásimítjuk, majd konyharuha segítségével fölgöngyöljük. A másik tekercset ugyanígy készítjük el, majd legalább 1 órára a hűtőbe tesszük.
Végül a tetejét olvasztott csokoládéval vékonyan bevonjuk. Közvetlenül tálalás előtt szeleteljük fel, kínálhatunk hozzá tejszínhabot. Hűtőszekrényben hosszú ideig eláll, és nagyon finom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok.
|
|
|
|
0 komment
|
9 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.03.04 11:01
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kakaóval összedolgozzuk, cukor elolvadt, kókuszreszelékkel addig, tiszta konyharuhát, kekszmassza felét, nedves késsel, töltelék felét, másik tekercset, hűtőbe tesszük, tetejét olvasztott, gesztenyemassza, Hűtőszekrényben, összedolgozzuk, kókuszreszelék, burgonyanyomón, kókuszreszelék, kristálycukor, fölgöngyöljük, kristálycukor, tejszínhabot, félretesszük, sütőmargerin, csokoládéval, sütőmargarin, segítségével, tortabevonó, étcsokoládé, margarinnal, összetörjük, Közvetlenül, szeleteljük, kekszmassza, megvizezünk, kínálhatunk, konyharuhát, fölengedett, tésztához, darált háztartási keksz, Rama sütőmargerin, kristálycukor, rum, evőkanál kókuszreszelék, kiskanál kakaópor, krémhez, fagyasztott gesztenyemassza, Rama sütőmargarin, kristálycukor, kiskanál rum, kiskanál kókuszreszelék, tetejére, tortabevonó étcsokoládé,
|
|
|
|
|