Fogás: leves, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A káposztát csíkokra vágom, fazékba rakom és felöntöm vízzel. Puhára főzöm és hozzáadom a krumplit borssal,ételízesítővel ízesítem. Liszt és tej keverékéből habarást készítek. A káposztára öntöm és még öntök hozzá jó fél liter tejet. A karikára vágott virslit is hozzáadom. Felforralom és ízlés szerint fűszerezem.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Friss puha kenyeret kínálok mellé.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
hornoke
2014.04.19 16:28
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
káposztát csíkokra, krumplit borssal, káposztára öntöm, karikára vágott, ételízesítővel, kelkáposzta, Felforralom, keverékéből, Frankfurti, káposztára, fűszerezem, átszitált, majoranna, káposztát, hozzáadom, hozzáadom, felöntöm, csíkokra, habarást, kenyeret, karikára, készítek, burgonya, ízesítem, krumplit, káposzta, kínálok, fazékba, szerint, virslit, káposzta, virsli, kelkáposzta, csipet, csipet bors, csipet majoranna, marék átszitált liszt, hideg, szem burgonya,
|
|
|
|
|