Fogás: leves, Alkalom: húsvét, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A megtisztított sóskát az olajon megpárolom. Ha már teljesen szétfőtt,vízzel felengedem. Sózom,cukorral ízesítem, és 10 percig takarékon főzöm. Közben a lisztet ,a tojássárgákat, és a tejszínt simára keverem, és állandó kevergetés mellet ráöntöm a levesre. Felforralom.Pirított zsemlekockával tálalom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A megmaradt húsvéti sonkát bele lehet kockázni.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
bnejudit
2014.04.28 18:26
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
megtisztított sóskát, olajon megpárolom, tejszínt simára, megmaradt húsvéti, zsemlekockával, tojássárgákat, megtisztított, főzőtejszín, cukrozottan, Felforralom, megpárolom, Sóskaleves, felengedem, kevergetés, sóskalevél, megmaradt, takarékon, szétfőtt, teljesen, kockázni, Pirított, ízesítem, tejszínt, cukorral, lisztet, ráöntöm, húsvéti, tálalom, sárgája, állandó, tojás sárgája, főzőtejszín, sóskalevél, liszt, étolaj, csipet, csipet bors,
|
|
|
|
|
Briós
|
0 komment
|
11 ember kedveli
|
|
|
|
|
|