Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
1 liter vízben felrakom főzni a szeletekre vágott 2 fej hagymát, babérlevelet, ecetet, fokhagymát, fűszerkeverékeket, sót, borsot. Ha felforrt, leveszem,és hűtöm. Ha kihűlt belerakom a kockákra vágott húst és 2 napig hűtőben érlelem.
Saslik pálcára feltűzdelem a húst, a kockára vágott szalonnát, és a vastag hagyma szeleteket felváltva. Grillezem faszénen, és közben borral locsolgatom. Steak burgonyával tálalom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Lehet még rátűzni paprikát,paradicsomot,cukk init ki mi szeret.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
patakigigi
2014.03.26 15:11
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
szeletekre vágott, kockákra vágott, kockára vágott, vastag hagyma, paradicsomot, babérlevelet, locsolgatom, vöröshagyma, feltűzdelem, burgonyával, szeleteket, feketebors, sertéssült, sertéscomb, babérlevél, fokhagymát, szeletekre, felváltva, Grillezem, szalonnát, belerakom, faszénen, szalonna, leveszem, felforrt, paprikát, kockákra, felrakom, cukkinit, füstölt, sertéscomb, babérlevél, csomag sertéssült fűszer, szem feketebors, vöröshagyma,
|
|
|
|
|