Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A póréhagymát apróra vágjuk. (A zöld levelét is tegyük bele. Nagyon finom ízt ad, és izgalmasan néz ki a levesben.) Majd fonnyasszuk meg egy kicsit a zsiradékban.
Miután a hagyma megfonnyadt, öntsük rá a tejszínt. Ha felforrósodott, tegyük bele a sajtokat, és olvasszuk bele.
Öntsük bele az alaplevet, ízesítsük, és forraljuk össze. Ekkor mehet bele a tejföl.
Miután rottyant párat a tejföllel, lehúzhatjuk a tűzről. Pirított zsemlekockákkal tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
költség:
500 Ft
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.15 22:06
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
póréhagymát apróra, zöld levelét, hagyma megfonnyadt, zsemlekockákkal, felforrósodott, sajtkrémleves, zöldfűszeres, póréhagymát, zsiradékban, megfonnyadt, lehúzhatjuk, ételízesítő, fonnyasszuk, póréhagymás, póréhagyma, izgalmasan, olvasszuk, tejföllel, ízesítsük, alaplevet, forraljuk, lapkasajt, sajtokat, tálaljuk, margarin, Pirított, rottyant, tejszínt, levesben, szelet lapkasajt, szál zsenge póréhagyma, zsiradék margarin olaj, csirke alaplé, tejszín, pohár tejföl, ételízesítő,
|
|
|
|
|