Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A kimagozott meggyet műanyag dobozokba rakom olyan adagokban, ahogyan a friss meggyet fel szoktam használni leveshez, mártáshoz stb. Dobozonként 2-3 kanál kristálycukrot szórok rá, és kicsit összerázom. Nem várom meg, hogy felolvadjon a cukor, és levet engedjen a meggy, hanem azonnal ráteszem a dobozra a tetejét vagy fóliát, és a mélyhűtőbe teszem.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A meggy olyan finom marad, mintha frissen szedném a fáról, nem lesz fagyasztott íze.
|
|
|
|
0 komment
|
11 ember kedveli
|
kormilla
2012.05.04 08:17
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kimagozott meggyet, friss meggyet, tetejét vagy, mélyhűtőbe teszem, meggy olyan, kristálycukrot, Kristálycukor, fagyasztott, Dobozonként, felolvadjon, tartósítása, kimagozott, mélyhűtőbe, összerázom, mártáshoz, adagokban, használni, dobozokba, leveshez, engedjen, ráteszem, azonnal, műanyag, dobozra, tetejét, meggyet, szedném, ahogyan, frissen, meggyet, szoktam, Meggy, Kristálycukor,
|
|
|
|
|