Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A kifliket ujjnyi karikákra vágjuk megszárítjuk és édes tejjel leforázzuk. Ha megszívják magukat a fölösleges tejet leöntjük róluk és a tésztát a forró olajban megforgatjuk Tálra téve a darált mákkal meghintjük és forró mézet csurgatunk a tetejére .
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Csak frissen jó és még porcukorral is megszórhatjuk!
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
redrozsa
2012.06.04 09:49
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kifliket ujjnyi, fölösleges tejet, forró olajban, darált mákkal, megszórhatjuk, megforgatjuk, megszárítjuk, porcukorral, meghintjük, leforázzuk, megszívják, fölösleges, csurgatunk, karikákra, kifliket, evőkanál, leöntjük, tetejére, frissen, egyenes, olajban, stangli, magukat, tésztát, tejjel, mákkal, darált, ujjnyi, vágjuk, róluk, egyenes kifli vagy stangli, cukor, evőkanál olaj,
|
|
|
|
|