Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tojásokat válasszuk ketté és a fehérjéből a cukorral verjünk kemény habot. A csokoládét gőz fölött olvasszuk meg, majd mikor egy kicsit hűlt adjuk hozzá a vajat és a kakaóport is. Ezt követően a tojások sárgáját is belekeverjük, majd az egészet összevegyítjük a tojáshabbal. Kivajazott sütőformába öntjük a tésztát és 180 fokos sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük. Az étcsokoládét közben vízgőz fölött megolvasszuk és hozzákeverjük a vajat és a tejszínt is, majd elkenjük a sütemény tetején. Mikor a bevonat megszilárdult, szeletelhetjük is.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ez a sütemény egyszerűen mámorító, az íze pedig elképesztően fincsi!
|
|
|
|
1 komment
|
10 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.02.09 15:07
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
kincsokedesign |
2015.02.20. 19:59 (#1) |
|
|
Holnap fogom kipróbálni!
megvettem hozzá mindent.
Nagyon kiváncsi vagyok, mert nagyon guszta! |
| |
|
|
|
tojásokat válasszuk, cukorral verjünk, kicsit hűlt, tojások sárgáját, egészet összevegyítjük, étcsokoládét közben, sütemény tetején, bevonat megszilárdult, sütemény egyszerűen, Csokoládészelet, szeletelhetjük, összevegyítjük, megszilárdult, hozzákeverjük, étcsokoládét, elképesztően, belekeverjük, megolvasszuk, teáskanálnyi, tojáshabbal, sütőformába, cukrozatlan, étcsokoládé, étcsokoládé, csokoládét, Kivajazott, egyszerűen, fehérjéből, válasszuk, tojásokat, kakaóport, olvasszuk, követően, cukorral, sárgáját, evőkanál cukor, étcsokoládé, tojás, tetejére, étcsokoládé, teáskanálnyi, evőkanál tejszín,
|
|
|
|
|