Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tésztából 12 db 8 cm-es átmérőjű kört szaggatunk ki, s bekenjük tojással. Ezután 12 másik ugyanekkora tésztakorongot ráfektetünk az elsőkre, és újra bekenjük tojással. Meghintjük a szárított fűszernövényekkel, a köménnyel, a tengeri sóval. 200 C-on aranysárgára sütjük.
A padlizsánt 3 mm vastag szeletekre vágjuk, olívaolajon megpirítjuk, papíron leitatjuk, sózzuk, borsozzuk. A gombát szintén megfuttatjuk olajon, sózzuk, borsozzuk.
Tálaláskor egymásra rétegeljük a padlizsánszeleteket, a ropogós tésztalapokat, a gyermekláncfüvet, a rukkolát és a gombát.
Mindegyik réteg közé kevés pestót kanalazunk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Hogy le ne boruljon, egy szál rozmaringot döfünk át a közepén. Szárított paradicsomot adunk mellé.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.04 08:34
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
szárított fűszernövényekkel, tengeri sóval, gombát szintén, ropogós tésztalapokat, szál rozmaringot, gyermekláncfűvel, gyermekláncfüvet, tésztakorongot, tésztalapokat, rukkolasaláta, gyermekláncfű, bazsalikomból, olívaolajjal, paradicsomot, megfuttatjuk, aranysárgára, megszárítva, rozmaringot, ugyanekkora, rétestészta, megpirítjuk, ráfektetünk, olívaolajon, máglyarakás, szeletekre, Rókagombás, padlizsánt, paradicsom, megöntözve, Meghintjük, rétegeljük, csomag rétestészta, tojás felverve, rókagomba, közepes padlizsán, evőkanál pesto bazsalikomból, kakukkfű, rozmaring, köménymag, bors, olívaolaj,
|
|
|
|
|