Fogás: köret, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A két Petrezselymes tyúkhúsleves-kockát egy liter vízben forraljuk fel.
Alaposan mossuk meg a spárgát. Vágjuk le a megkeményedett végeket és zöldség tisztítóval vékonyan hámozzuk meg. Kössük össze cérnával adagonként és főzzük meg az alaplében, míg teljesen meg nem puhulnak.
Közben főzzük keményre a tojásokat, hűtsük le, tisztítsuk meg, majd vágjuk apróra.
Vegyük ki a spárgákat az alapléből, csepegtessük le. Rakjuk tányérra , szórjuk meg sóval és frissen őrölt borssal, majd tegyük rá az aprított tojást.
Olvasszuk fel a margarint, párologtassuk el belőle a vizet és öntsük a spárgára. Megszórhatjuk reszelt sajttal vagy zsemlemorzsával, majd süthetjük pár percig forró sütőben.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Bármilyen feltéttel, de magában is nagyon finom és egészséges!
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.24 18:53
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
liter vízben, megkeményedett végeket, aprított tojást, zsemlemorzsával, megkeményedett, Megszórhatjuk, Petrezselymes, párologtassuk, csepegtessük, tyúkhúsleves, tyúkhúsleves, tisztítóval, vajszószban, tisztítsuk, adagonként, egészséges, alapléből, margarint, Olvasszuk, forraljuk, spárgákat, feltéttel, tojásokat, Bármilyen, alaplében, süthetjük, keményre, tányérra, vékonyan, spárga zöld, tyúkhúsleves kocka, tojás, bors, evőkanál Rama margarin,
|
|
|
|
|