Fogás: előétel, Alkalom: húsvét, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Főzzük meg a tésztát, szűrjük le majd tegyük egy öblös edénybe. És egyenlőre rakjuk félre.
Mossuk meg a zöldségeket.
Daraboljuk fel a répát és a paprikákat kis darabokra.
Hámozzuk meg és szeleteljük fel az uborkát. Vágjuk ki a paradicsomok zöld csumáját.
Majd keverjük hozzá a tésztához a zöldségeket.
Öntsük a saláta öntetet a tésztára és a zöldségekre majd ízlés szerint sóval és borssal ízesítsük majd jol keverjük össze.
Ezután tegyük hűtőszekrénybe.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ez a finom saláta másnapra még jobb ízű.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
simdia
2011.12.27 16:45
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
öblös edénybe, paradicsomok zöld, saláta öntetet, zöldségekre majd, finom saláta, szivárványsaláta, hűtőszekrénybe, paradicsomok, pirospaprika, zöldségeket, szeleteljük, zöldségeket, zöldpaprika, zöldségekre, paprikákat, Daraboljuk, paradicsom, darabokra, egyenlőre, tésztához, ízesítsük, sárgarépa, másnapra, tésztára, keverjük, csumáját, keverjük, Hámozzuk, öntetet, Tésztás, szerint, színes tészta, apró sárgarépa, pirospaprika, zöldpaprika, uborka, kisebb paradicsom, üveg olaszos saláta öntet, bors,
|
|
|
|
|
Isler
|
0 komment
|
10 ember kedveli
|
|
|
|
|
|