Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát megdinszteljük 2 kanál olajon vagy zsíron.Bele rakjuk az őrölt paprikát a fehér paprikát az apróra vágott burgonyát paradicsomot.Pár percig együtt dinszteljük.Felengedjük másfél liter vízzel.ízlés szerint sózzuk.Míg fő meglehet reszelni a reszelt tésztát,és ki sütni az apróra vágott császárszalonnát.
Mikor a krumpli megfőtt bele főzzük a tésztát,és a petrezselyem zöldet,annyit rakunk bele hogy jó öreg legyen az ételünk ha meg fő.Általában ebből a 3 tojásból készült tészta kell is bele.Tányérra rakjuk rárakjuk a sült szalonnát jól megborsozzuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ha túl öregre sikeredne,kevés forró vízzel még lehet pótolni.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
beboka
2013.10.10 22:30
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát megdinszteljük, őrölt paprikát, fehér paprikát, apróra vágott, reszelt tésztát, krumpli megfőtt, petrezselyem zöldet, sült szalonnát, petrezselyemzöld, császárszalonnát, megdinszteljük, megborsozzuk, paradicsomot, petrezselyem, dinszteljük, Felengedjük, paradicsom, burgonyát, szalonnát, sikeredne, Általában, fehérbors, paprikát, paprikát, meglehet, rárakjuk, Tányérra, tojásból, reszelni, burgonya, tojásból, szalonna, ételünk, szerint, közepes burgonya, hagyma, paprika, paradicsom, fűszer paprika, császár szalonna, sófehérbors, petrezselyemzöld, olaj vagy zsír,
|
|
|
|
|