Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A halat kockára vágom és sózom. Vajon megfuttatom a karikára vágott póréhagymát és az újhagymát. Rárakom a halat és citromlével, fehérborssal ízesítem. Megszórom liszttel és felengedem tejszínnel. Alaposan kiforralom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Rizzsel vagy tésztával tálalom.
|
|
|
|
1 komment
|
2 ember kedveli
|
csordasne
2014.04.25 18:02
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
tojanos |
2014.04.30. 22:24 (#1) |
|
|
Én is így készítem. Édesanyám is így főzte. Mindenkinek ajánlom, finom és egészséges.
|
| |
|
|
|
halat kockára, karikára vágott, fehérborssal, citromlével, Póréhagymás, megfuttatom, póréhagymát, kiforralom, tejszínnel, felengedem, póréhagyma, babérlevél, fehérbors, újhagymát, Megszórom, tésztával, átszitált, liszttel, ízesítem, Alaposan, karikára, újhagyma, halfilé, kockára, tengeri, tálalom, halragu, tejszín, babérlevél, csipet fehérbors, csipet, tengeri halfilé, csomó újhagyma, póréhagyma, tejszín, átszitált liszt, citrom,
|
|
|
|
|