Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A meggyet a levével együtt a 2dl vízzel, 20 ek cukorral jól megfőzzük.
Ezután belerakjuk a 20 ek búzadarát, és besűrítjük.
Ezután egy tepsit kivizezünk, és a meggyes búzadarát belesimítjuk.
A liter tejben megfőzzük a vaníliás pudingot, és még melegen a meggyre öntjük.
Hidegre hűtjük. Majd felverjük a tejszínhabport, és a tetejére rakjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok !
|
|
|
|
1 komment
|
14 ember kedveli
|
feviroza
2014.12.08 08:59
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
magdusi |
2016.04.08. 18:59 (#1) |
|
|
Nagyon gyorsan elkészül és nagyon finom.
Az Unokáim imádják.
Almával is el lehet készíteni,de akkor az almába,fahéjat kel tenni. |
| |
|
|
|
levével együtt, tepsit kivizezünk, meggyes búzadarát, liter tejben, vaníliás pudingot, meggyre öntjük, tetejére rakjuk, tejszínhabport, belesimítjuk, belerakjuk, tejszínhab, kivizezünk, besűrítjük, megfőzzük, búzadarát, felverjük, megfőzzük, pudingpor, búzadarát, étvágyat, cukorral, vaníliás, buzadara, tetejére, vaníliás, pudingot, meggyre, kívánok, Hidegre, Meggyes, melegen, meggyet, levével, meggy-lével együtt, víz, cukor, buzadara, tej, vaníliás pudingpor, tejszínhab por,
|
|
|
|
|
Csevap
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
|
|
|
|
|