Regisztráció  Belépés
Új recept írása | Receptjeim | Kedvenc receptjeim | Receptek
Pulykaragu májas burgonyagombóccal recept Kedvelt receptek
Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: közepes
Hozzávalók 4 főre
» 40 dkg pulykanyesedék
» 15 dkg vegyes zöldség
» 3 dkg vöröshagyma
» pirospaprika
» 10 dkg zsír
» 3 dkh liszt
» 1 dl tejföl
» só
» fél csokor petrezselyemzöld
» A gombóchoz:
» 30 dkg burgonya
» 8 dkg liszt
» 5 dk zsír
» 1 tojássárga
» 10 dkg szárnyasmáj
» só
» bors
Tetszik a recept. Berakom a kedvenc receptjeim közé!
Elkészítés:

A húst megmossuk,apróra vágjuk,és kevés sós vízben megfőzzük .Leszűrjük és leöblítjük hideg vízzel.A vöröshagymát apróra vágjuk,felhevített zsiradékon megdinszteljük,majd megszórjuk pirospaprikával.és beletesszük a húst.Kissé lepirítjuk,felengedjük kevés hideg vízzel,hozzáadjuk a megtisztított és felkockázott zöldségeket.Készre pároljuk,behabarjuk a liszttel csomómentesen kevert tejföllel, majd megszórjuk a felaprított petrezselyemzölddel.
A burgonyát sós vízben megfőzzük,lecsöpögtetjük,m ajd áttörjük.Sóval és borssal fűszerezzük, majd összegyúrjuk a tojássárgájával a liszttel kevés zsírral és az elkapart csirkemájjal.Apró gombócokat formálunk belőle,sós vízben kifőzzük,majd a ragu mellé kínáljuk
Megjegyzés / tipp:

Salátával nagyon finom
0 komment 1 ember kedveli erzsikepuskas
2013.11.19 17:50
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet:
Kommentek Új komment
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét!
Címkék
húst megmossuk, vöröshagymát apróra, liszttel csomómentesen, liszttel kevés, elkapart csirkemájjal, ragu mellé, petrezselyemzöld, tojássárgájával, pirospaprikával, megdinszteljük, lecsöpögtetjük, pulykanyesedék, csomómentesen, megtisztított, vöröshagymát, felkockázott, összegyúrjuk, csirkemájjal, pirospaprika, beletesszük, vöröshagyma, felengedjük, fűszerezzük, zöldségeket, szárnyasmáj, felhevített, felaprított, zsiradékon, behabarjuk, hozzáadjuk, megszórjuk, tojássárga, pulykanyesedék, vegyes zöldség, vöröshagyma, pirospaprika, zsír, liszt, tejföl, csokor petrezselyemzöld, gombóchoz, burgonya, liszt, zsír, tojássárga, szárnyasmáj, bors,
Étcsokoládés sütemény
0 komment 3 ember kedveli
Zürichi gombás borjú, rösztivel !
0 komment 6 ember kedveli
Márvány muffin.
0 komment 6 ember kedveli
Kókuszkrémes muffin
0 komment 1 ember kedveli
Csirkemell Wellington módra
1 komment 18 ember kedveli
Diós tekercs!
0 komment 7 ember kedveli
Zöldségleves kapros húsgombóccal
0 komment 4 ember kedveli
Brokkoli szósz
0 komment 3 ember kedveli
Hűtős lángos
0 komment 21 ember kedveli
Majorannás frankfurti leves
0 komment 10 ember kedveli
Fűszeres gombával töltött burgonyapüré
0 komment 11 ember kedveli
Vargányaleves vajgaluskával
0 komment 3 ember kedveli
Kakaóscsiga
0 komment 10 ember kedveli
Almás fánk
0 komment 5 ember kedveli
Pásztorsajt !
0 komment 17 ember kedveli
Vajas pogácsa
0 komment 11 ember kedveli
Receptbázis - A legfinomabb házi receptek gyűjteménye
© 2018 TVN.HU Kft.