Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkéket megtisztítom, majd alaposan bedörzsölöm sóval, és állni hagyom legalább fél órát. A zsemléket beáztatjuk ízlés szerint tejbe vagy vízbe. A gombát és a májat, valamint a petrezselymet apróra daraboljuk.
A hagymát kevés olajon megdinszteljük,rátesszük a gombát, és addig pároljuk, míg a leve elfő. Beletesszük a májat, 2 percig sütjük, majd a petrezselymet is hozzáadjuk. Összeforgatjuk, majd megszórjuk a fűszerekkel. A kinyomkodott zsemlére borítjuk, beleteszünk 1 tojást, és jó alaposan összedolgozzuk.
A combokat egyesével megtöltjük, ügyelve, hogy mindenhova kerüljön töltelék, és ne szakadjon ki a bőre. Tepsibe tesszük, közepes lángnál 1 órát sütjük, majd nagy lángra vesszük, és locsolgatva megpirítjuk.
Pirított hasábburgonyát adunk mellé.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok .
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.10 10:49
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkéket megtisztítom, zsemléket beáztatjuk, petrezselymet apróra, hagymát kevés, leve elfő, kinyomkodott zsemlére, combokat egyesével, Összeforgatjuk, megdinszteljük, összedolgozzuk, hasábburgonyát, petrezselymet, petrezselymet, megtisztítom, petrezselyem, kinyomkodott, locsolgatva, Beletesszük, ételízesítő, megpirítjuk, beleteszünk, fűszerekkel, bedörzsölöm, csirkecomb, beáztatjuk, mindenhova, hozzáadjuk, daraboljuk, megszórjuk, megtöltjük, csirkecomb, csirkéket, egyesével, nagy egész csirkecomb, zsemle, gomba, csirkemáj, csokor petrezselyem, nagy hagyma apróra vágva, majoránna, bors, ételízesítő, tojás, pici olaj,
|
|
|
|
|