Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 15 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tejszínt a tejjel, a cukorral és a vanília kivonattal néhány perc alatt épphogy felforraljuk.
Hozzáöntjük a frissen lefőzött presszókávékat.
A zselatinlapokat beletesszük a tejszínes, kávés tejbe és addig keverjük, míg teljesen elolvad benne.
Négy kis tálkát hideg vízzel kiöblítünk (így majd könnyebben ki tudjuk borítani a panna cottát tálaláskor) és igazságosan elosztjuk bennük a krémet. Megvárjuk míg kihűl és 5-6 órára hűtőbe tesszük
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tálaláskor a tálkákat forró vízbe mártjuk és tányérokra borítjuk a panna cottát.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
tigerx27
2012.03.31 20:17
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
vanília kivonattal, frissen lefőzött, zselatinlapokat beletesszük, panna cottát, tálkákat forró, zselatinlapokat, presszókávékat, kristálycukor, felforraljuk, zselatinlap, beletesszük, igazságosan, presszókávé, Hozzáöntjük, kiöblítünk, tálaláskor, kivonattal, könnyebben, tányérokra, Tálaláskor, habtejszín, tejszínes, Megvárjuk, elosztjuk, lefőzött, cukorral, borítjuk, teljesen, keverjük, tálkákat, borítani, habtejszín 30%-os, kristálycukor, zselatinlap, %-os vanília kivonat, adag presszókávé 100ml,
|
|
|
|
|