Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Tésztát kifőzni, olajba kiszedni.
Szalonnát kisütni a kisütött zsírban a gombát megsütni, bele a virslit a paprikát, paradicsomot fűszereket a kisütött szalonnát a tésztával ezt a gombás ragut összekeverni pár percig együtt sütni levenni a tűzről rászórni a petrezselymet és a reszelt sajttal tálalni.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A sajtból csak annyit kell rászórni amennyit rögtön elfogyasztunk. A fogyasztás előtt a megszórt sajttal egy pár másodpercre a mikróba is lehet tenni de ez nem fontos ízlés dolga, hogy ki hogy szereti.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
irenmilus
2014.01.05 15:40
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kisütött zsírban, gombát megsütni, kisütött szalonnát, gombás ragut, tűzről rászórni, reszelt sajttal, sajtból csak, fogyasztás előtt, megszórt sajttal, petrezselymet, fűszerkeverék, elfogyasztunk, petrezselyem, összekeverni, paradicsomot, másodpercre, zöldpaprika, paradicsom, pirosarany, bazsalikom, fogyasztás, paradicsom, szeletelve, fűszereket, Szalonnát, tésztával, szalonnát, kiszedni, provanci, paprikát, megsütni, rászórni, kisütött, kisütött, rászórni, deka friss gomba lehet több, friss petrezselyem,
|
|
|
|
|