Fogás: leves, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A megtisztított és karikákra vágott burgonyát egy liternyi vízbe tesszük, és belerakjuk a húsleveskockákat. Az összezúzott fokhagymával, rozmaringgal, törött borssal, sóval és bazsalikommal fűszerezzük, majd puhára főzzük. Ha a burgonya puha, hozzáadjuk a megmosott és kis kockákra vágott paradicsomot meg a zöldborsót. Addig főzzük, amíg a zöldborsó megpuhul, ez néhány perc csupán. Három evőkanál burgonyát kiveszünk a levesből és fél deci lével együtt péppé zúzzuk, majd visszatéve, még egyszer felforraljuk. Forrón tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom!
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szonoczky
2014.06.18 16:31
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
liternyi vízbe, összezúzott fokhagymával, burgonya puha, zöldborsó megpuhul, húsleveskockákat, bazsalikommal, burgonyaleves, megtisztított, paradicsomot, fokhagymával, felforraljuk, rozmaringgal, összezúzott, fűszerezzük, hozzáadjuk, belerakjuk, paradicsom, zöldborsót, leveskocka, visszatéve, bazsalikom, burgonyát, zöldborsó, megmosott, karikákra, burgonyát, zöldborsó, rozmaring, szárított, kiveszünk, csomag szárított bazsalikom, fekete bors, rozmaring, zöldborsó, leveskocka, gerezd fokhagyma, paradicsom, burgonya,
|
|
|
|
|