Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A halfiléket hideg vízben lemossuk, leitatjuk róluk a nedvességet, és kisebb darabokra vágjuk.
A paprikát kicsumázzuk, és a paradicsommal együtt nagyobb darabokra szeleteljük. A vöröshagymát megtisztítjuk, negyedekbe vágjuk.
Előkészítünk 4 nyársat, majd a hozzávalókat elosztjuk, és sorban felszúrjuk a nyársakra. A kész nyársakat meghintjük sóval, borssal, meglocsoljuk
orgánóval ízesített olívaolajjal, és a sütőrácsra tesszük.
Gyakran forgatva omlósra sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Kerti partira ajánlom.
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.09 07:43
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
halfiléket hideg, paprikát kicsumázzuk, paradicsommal együtt, vöröshagymát megtisztítjuk, hozzávalókat elosztjuk, kész nyársakat, sütőrácsra tesszük, paradicsommal, megtisztítjuk, Előkészítünk, meglocsoljuk, olívaolajjal, vöröshagymát, hozzávalókat, vöröshagyma, kicsumázzuk, nedvességet, szeleteljük, sütőrácsra, negyedekbe, meghintjük, felszúrjuk, paradicsom, halfiléket, darabokra, elosztjuk, ízesített, orgánóval, nyársakat, nyársakra, leitatjuk, darabokra, olívaolaj, tengeri halfilé, paradicsom, olívaolaj, sárga paprika, vöröshagyma, őrölt bors, oregánó,
|
|
|
|
|