Fogás: leves, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A pulykacombot kis kockákra felvágom.A felaprított hagymát kevés olajon megpirítom, rádobom a húst és együtt pirítom tovább.
addig míg a hús kifehéredik.
A fűszereket hozzáadom és felöntöm vízzel, majd fél órát párolom.
A gombát, sárgarépát felkarikázom és a borsóval együtt a leveshez teszem.Ha kell még öntök rá vizet.
Kóstolás után ha kell még fűszert teszek bele.
Készre főzöm.A tejfölt és liszttel mustárral és a citromlével alaposan kikeverem,és a levest besűrítem vele.Csak épphogy átmelegítem az egészet.
Tálalás előtt megszórom apróra vágott tárkonnyal.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon ízletes a leves.Én a tárkonyos dolgokat amúgy is nagyon szeretem.
A citromos habarással a levest nem szabad már főzni, mivel a citrom miatt kicsapódik a tejföl fehérjéje.
|
|
|
|
0 komment
|
10 ember kedveli
|
ibolya58
2012.02.25 19:17
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
felaprított hagymát, fűszereket hozzáadom, borsóval együtt, leveshez teszem, citromlével alaposan, levest besűrítem, tárkonyos dolgokat, citromos habarással, citrom miatt, tejföl fehérjéje, tárkonylevél, pulykacombot, felkarikázom, citromlével, átmelegítem, kifehéredik, felaprított, pulykaleves, tárkonnyal, sárgarépát, babérlevél, pulykacomb, megpirítom, kicsapódik, habarással, fűszereket, mustárral, száritott, hozzáadom, besűrítem, sárgarépa, tárkonyos, fehérjéje, tárkonyos, zöldborsó, megszórom, pulykacomb filézve, hagyma, olaj, babérlevél, bors, sárgarépa, zöldborsó, gomba, tejföl, liszt, citrom leve, mustár,
|
|
|
|
|