Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A felforrósított zsiradékba beletesszük a cukrot amikor kissé megbarnult,belekeverjük a lisztet és kevés reszelt hagymát,rászórjuk a paprikát,elkeverjük,majd amikor rántás sűrűségű feleresztjük vízzel.Beletesszük a babérlevelet és amikor felfőtt sóval és 1-2 evőkanál ecettel ízesítjük,majd beleeresztjük egyenként, óvatosan a feltört tojásokat,3-4 percig csendesen főzzük,majd hozzáadjuk a tejfölt,amit előtte elkeverünk egy edényben egy pici lével,hogy ne legyen csomós.Felforraljuk és azonnal tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat hozzá !
|
|
|
|
0 komment
|
10 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.24 19:32
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
felforrósított zsiradékba, cukrot amikor, feltört tojásokat, pici lével, felforrósított, beleeresztjük, belekeverjük, pirospaprika, Felforraljuk, feleresztjük, babérlevelet, Beletesszük, beletesszük, elkeverünk, babérlevél, hozzáadjuk, zsiradékba, megbarnult, elkeverjük, tojásleves, csendesen, rászórjuk, ízesítjük, egyenként, tojásokat, evőkanál, kiskanál, evőkanál, evőkanál, evőkanál, evőkanál zsír vagy olaj, evőkanál liszt, csapott kiskanál cukor, babérlevél, tojás, kanál tejfől, hagyma, kiskanál pirospaprika, evőkanál ecet,
|
|
|
|
|