Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A darált húst sóval, borssal, majorannával összegyúrjuk.
A tojással, a liszttel, meg a vízzel ruganyos tésztát gyúrunk, enyhén lisztezett deszkán vékonyra kinyújtjuk. Kockára vágjuk, a közepére kis kupacokat rakunk a fűszerezett húsból. A szélét megkenjük egy kis vízzel, összefogjuk a négy sarkát, jól összenyomkodjuk. Félrerakjuk.
Az olajon megpirítjuk a hagymát, majd a zöldségeket hozzáadva pár percig pároljuk. A tűzről lehúzva megszórjuk a pirospaprikával, felöntjük 2 liter vízzel, fűszerezzük.
Felforraljuk, belerakjuk a batyukat, közepes langon 6-8 percig főzzük, behabarjuk. Egyet rottyantunk rajta.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.03.17 10:56
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
darált húst, vízzel ruganyos, fűszerezett húsból, szélét megkenjük, négy sarkát, olajon megpirítjuk, zöldségeket hozzáadva, tűzről lehúzva, pirospaprikával, összenyomkodjuk, Felforraljuk, összegyúrjuk, majorannával, megpirítjuk, Félrerakjuk, rottyantunk, vöröshagyma, fagyasztott, zöldségeket, fűszerezett, összefogjuk, fűszerezzük, lisztezett, kinyújtjuk, belerakjuk, megszórjuk, babérlevél, behabarjuk, fehérrépa, sárgarépa, sertéshús, batyukhoz, teáskanál, hozzáadva, batyukhoz, darált sertéshús, majoranna ízlés szerint, sóbors ízlés szerint, tojás, liszt, evőkanál víz, leveshez, evőkanál oliva olaj, teáskanál fűszer paprika, vöröshagyma kockára vágva, sárgarépa kockára vágva, fehérrépa kockára vágva, karfiol, sóbors ízlés szerint, tárkony ízlés szerint, babérlevél ízlés szerint, evőkanál liszt, tejföl,
|
|
|
|
|