Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst (csontot), a hagymával, fokhagymával, borssal, puhára főzöm.Sót csak a végén teszek bele, mert általában a füstölthús, sós is. Ha már megpuhult, kiveszem a levesből, leszűröm, a húst apróra vágom, így dobom vissza az átszűrt levesbe, belefőzöm a megmosott rizst. Ha ez is puhára főtt, a tejfölben elkeverem a tojássárgáját, az aprított tárkonyt, hozzáöntöm a leveshez és már le is veszem a tűzről. Ízlés szerint lehet még sózni, esetleg ecettel savanyítani.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.11 10:26
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
végén teszek, húst apróra, átszűrt levesbe, megmosott rizst, tejfölben elkeverem, aprított tárkonyt, tojássárgáját, tojássárgája, fokhagymával, savanyítani, hozzáöntöm, füstölthús, szárított, tejfölben, tárkonyos, általában, megpuhult, elkeverem, fokhagyma, hagymával, bármilyen, megmosott, belefőzöm, kiveszem, levesből, leveshez, tárkonyt, aprított, leszűröm, evőkanál, étvágyat, levesbe, bármilyen füstölt, rizs, hagyma, cikk fokhagyma, szem egész bors, tejföl, tojássárgája,
|
|
|
|
|