Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Felfőzöm a Marhahúsleves kockákat kb. 1 liter lobogó vízben.
Karikákra vágom a hagymát, megdinsztelem forró olajon és megszórom liszttel. Ha a liszt picit megpirult hozzáadok 1 pohár hideg vizet és jól elkeverem.
Hozzáadom a hagymát a forró leveshez, ízesítem borssal és kb. 20 percig főzöm.
A kenyérszeleteket megpirítom margarinon. Ezután adagonként egy hőálló leveses tálba teszem.
A kenyerekre rátöltöm a levest, megszórom reszelt sajttal és forró sütőben sütöm, míg a sajt megolvad.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Másfajata sajtot is használhatunk.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
hornoke
2013.12.11 14:15
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
liszt picit, forró leveshez, kenyérszeleteket megpirítom, hőálló leveses, kenyerekre rátöltöm, sajt megolvad, kenyérszeleteket, megdinsztelem, Marhahúsleves, Marhahúsleves, használhatunk, hagymaleves, vöröshagyma, feketebors, megpirítom, kenyerekre, adagonként, margarinon, megszórom, Másfajata, Karikákra, megpirult, Hozzáadom, elkeverem, megszórom, hozzáadok, ízesítem, leveshez, margarin, ementáli, megolvad, evőkanál, vöröshagyma, evőkanál liszt, evőkanál olaj, evőkanál margarin, evőkanál ementáli sajt, Marhahúsleves-kocka, liter víz, szelet toast kenyér, csipet őrölt feketebors,
|
|
|
|
|