Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Egy fazékba olajat melegítünk és üvegesre pirítjuk benne a hagymát. Hozzáadjuk a kockára vágott húst és fűszerezzük! Mikor már majdnem puha hozzáadjuk a zöldségeket és a vizet,majd összefőzzük őket. Hozzárakjuk a fokhagymát és a mustárt! Mikor már minden megpuhult hozzáöntjük a tejszínt,és ha még kell ízesítjük.Az utolsó 10 percben belerakjuk a tárkonyt. Tálaláskor pár csepp friss citromlével meglocsoljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
elenacska
2013.12.16 21:22
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
fazékba olajat, kockára vágott, csirkeraguleves, zöldségkeverék, csirkemellfilé, meglocsoljuk, ételízesítő, zöldségeket, Hozzárakjuk, összefőzzük, fűszerezzük, hozzáöntjük, vöröshagyma, citromlével, melegítünk, hozzáadjuk, belerakjuk, fokhagymát, Hozzáadjuk, Tálaláskor, megpuhult, fokhagyma, ízesítjük, Tárkonyos, pirítjuk, üvegesre, tejszínt, tárkonyt, kanál, gerezd fokhagyma, vöröshagyma, citrom leve, kanál bors, csirkemellfilé, tejszín, kanál mustár, kanál ételízesítő, zöldségkeverék, friss tárkony,
|
|
|
|
|