Fogás: desszert, Alkalom: karácsony, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: nehéz
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A vajat a porcukorral habosra keverjük, egyenként beledolgozzuk a tojássárgákat. A csokoládét csomómentesre olvasztjuk és langyosan belekeverjük a krémbe. A 9 tojásfehérjét a kristálycukorral habbá verjük, majd beledolgozzuk a habos krémbe, melybe a végén a liszt kerül. Tepsi méretű sütőpapírra négy vékony lapot kenünk, 180 C-fokon világosra, de nem szárazra sütjük. Ha kihűlt, a sütőpapírt lehúzzuk a lapokról, felforraljuk a lekvárt, s azon forrón betöltjük a lapok közé. Kisebb kockákra vágjuk, hűtőben megdermesztjük, végül a tetejét olvasztott csokoládéval kenjük át.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
lehetőleg óvatosan készítsük el.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
agnes12
2012.06.18 20:02
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
porcukorral habosra, csokoládét csomómentesre, kristálycukorral habbá, habos krémbe, liszt kerül, sütőpapírt lehúzzuk, lapok közé, tetejét olvasztott, kristálycukorral, megdermesztjük, beledolgozzuk, csomómentesre, tojássárgákat, kristálycukor, tojásfehérjét, beledolgozzuk, felforraljuk, tojásfehérje, tojássárgája, baracklekvár, csokoládéval, belekeverjük, étcsokoládé, sütőpapírra, porcukorral, étcsokoládé, csokoládét, olvasztjuk, sütőpapírt, Karácsonyi, olvasztott, világosra, lehetőleg, készítsük, porcukor, tojássárgája, étcsokoládé, 9tojásfehérje, kristálycukor, liszt;, sűrű házi baracklekvár, étcsokoládé,
|
|
|
|
|