Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
1.A húst vékony szeletekre vágjuk, majd jól megmossuk és besózzuk.
2.Egy tálba tesszük a tojást, sört, sót, borsot, petrezselymet és a magyaros fűszerkeveréket és jól elkeverjük.
3.Majd hozzáadjuk a lisztet, és csomómentesre keverjük habverővel.
4.A krumplit megpucoljuk, megmossuk, és kockákra vágjuk.
5.Fogunk egy tepsit és kiolajozzuk az alját.
6.A hússzeleteket belemártogatjuk a masszába, majd lerakosgatjuk a tepsi aljára.
7.A krumplit beleöntjük a masszába, összekeverjük, majd ráöntjük a hús tetejére.
8.Alufóliával letakarjuk és kb. 30 percig így sütjük, majd leszedjük a fóliát és kb. 15-20 percig sütjük még, míg szép barna nem lesz a teteje.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
sütési hőfok: 180°C, tepsi mérete: 32X22 cm
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
ketiksz
2012.09.22 15:04
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
húst vékony, tálba tesszük, magyaros fűszerkeveréket, krumplit megpucoljuk, hússzeleteket belemártogatjuk, tepsi aljára, krumplit beleöntjük, belemártogatjuk, fűszerkeveréket, petrezselymet, lerakosgatjuk, fűszerkeverék, csomómentesre, összekeverjük, hússzeleteket, petrezselyem, megpucoljuk, Alufóliával, kiolajozzuk, krumplival, szeletekre, letakarjuk, hozzáadjuk, beleöntjük, habverővel, elkeverjük, megmossuk, leszedjük, megmossuk, ráöntjük, krumplit, magyaros, masszába, karaj, bors, petrezselyem, tojás, evőkanál liszt, magyaros fűszerkeverék, olaj, krumpli,
|
|
|
|
|