Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A halszeleteket sózom, borsozom, majd a vajjal és az ecettel együtt tűzálló tálba teszem, és fóliával lefedve előmelegített sütőbe rakom. Mintegy húsz percig párolom, majd bekenem a halakat mézzel, amelyben elkevertem a reszelt citromhéjat, és annyi időre teszem vissza, hogy a méz a halra olvadjon. Az olívaolajon megfuttatom a reszelt hagymát és az összezúzott fokhagymát, felöntöm a borral, és tíz percig főzöm. A halakat egy tálra teszem, és körbe öntöm a mártással.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Párolt rizzsel kínálom.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
blackandi
2014.01.07 10:07
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
halszeleteket sózom, ecettel együtt, halakat mézzel, reszelt citromhéjat, halra olvadjon, olívaolajon megfuttatom, reszelt hagymát, összezúzott fokhagymát, tálra teszem, előmelegített, halszeleteket, fehérborecet, összezúzott, megfuttatom, olívaolajon, citromhéjat, elkevertem, fokhagymát, adagonként, halszelet, mártással, mártással, fokhagyma, olívaolaj, borsozom, fóliával, fehérbor, amelyben, olvadjon, felöntöm, lefedve, halakat, kínálom, tűzálló, rizzsel, csipet, gerezd fokhagyma, olívaolaj, csipet bors, hagyma, citrom héja, fehérbor, fehérborecet, adagonként,
|
|
|
|
|