Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A vöröshagymát megpucoljuk, és felkockázzuk, majd olajon elkezdjük dinsztelni. Ha félig átdinsztelődött, hozzáadjuk a megpucolt, feldarabolt sárgarépát és gyökeret is. Így is dinszteljük kicsit, utána pedig felöntjük vízzel. Addig amíg dinsztelődnek a zöldségek, megtisztítjuk a karfiolt, és rózsáira szedjük. Így tesszük bele a lébe a karfiolt. Annyi vízzel engedjük fel, hogy bőven ellepje a karfiolt. Adunk hozzá sót, vegetát, a 1/2 leveskockát is beledobjuk és fedő alatt elkezdjük főzni. Mielőtt kész hozzáadjuk a liszttel kikevert tejfölt. Összefőzzük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
hornoke
2014.06.04 19:17
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
vöröshagymát megpucoljuk, liszttel kikevert, átdinsztelődött, megtisztítjuk, dinsztelődnek, felkockázzuk, vöröshagymát, ételízesítő, leveskockát, dinszteljük, feldarabolt, vöröshagyma, megpucoljuk, Összefőzzük, beledobjuk, leveskocka, sárgarépát, hozzáadjuk, dinsztelni, hozzáadjuk, megpucolt, elkezdjük, sárgarépa, elkezdjük, fehérrépa, felöntjük, zöldségek, engedjük, csipet, szál sárgarépa, leveskocka, szál fehérrépa, karfiol, vöröshagyma, doboz tejföl, liszt, csipet bors, ételízesítő,
|
|
|
|
|