Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Burgonyapüré:
A burgonyát meghámozom, megfőzöm. Ha megfőtt kicsit megtöröm krumplitörővel ízesítem ízlés szerint sóval majd teszek bele 2 evőkanál tejfölt majd robotgéppel habosra keverem.
Mézes-kechupos csirkecomb:
A csirkecombokat megmosom átnézem nehogy toll legyen a bőrben. A combokat előfőzöm amikor megfőtt kiszedem és kicsit lecsöpögtetem közben egy tányérba elkészítem a masszát én 2-3 kanál mézet és 5-6 kanál kechupot használok ízlés szerint. Lehessen érezni a kechupot és a mézet is. Mielőtt a combokat belemártanám előtte kicsit bevagdosom a tetejét hogy jobban magába szívja a masszát. Előmelegített sütőben kisütöm .
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A párom kedvence és én is nagyon szeretem.
|
|
|
|
2 komment
|
9 ember kedveli
|
anaxor
2011.12.13 14:11
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
anaxor |
2011.12.15. 20:04 (#2) |
|
|
Pola sok sikert hozzá!!
Mi nagyon szeretjük. |
|
pola62 |
2011.12.15. 14:32 (#1) |
|
|
Tetszik, holnap nálam főpróba! |
| |
|
|
|
burgonyát meghámozom, csirkecombokat megmosom, combokat előfőzöm, tányérba elkészítem, combokat belemártanám, tetejét hogy, párom kedvence, burgonyapürével, krumplitörővel, csirkecombokat, Előmelegített, lecsöpögtetem, Burgonyapüré, belemártanám, robotgéppel, bevagdosom, csirkecomb, elkészítem, meghámozom, csirkecomb, burgonyát, használok, előfőzöm, kechupot, combokat, kedvence, tányérba, kechupos, szeretem, Lehessen, evőkanál, burgonya, megfőzöm, burgonya, evőkanál tejföl, csirkecomb,
|
|
|
|
|