Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A 6 tojásból, 6 ek lisztből és 6 ek porcukorból piskótát sütök egy kisebb tepsiben.
A karamell krémport 250 ml tejjel és 3 ek porcukorral felverem. Ha kihűlt a piskóta, kettévágom és megtöltöm krémmel. A tetejére kikavarom a glazúrt 6 kk vízzel és szépen elsimítom rajta.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Hűtőben tárolom 1- 2 órán át.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.02.26 13:34
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kisebb tepsiben, karamell krémport, tetejére kikavarom, Karamellkrémes, porcukorból, porcukorral, kettévágom, kikavarom, elsimítom, megtöltöm, piskótát, tojásból, lisztből, krémport, felverem, karamell, tetejére, karamell, tepsiben, karamell, porcukor, karamell, porcukor, krémmel, piskóta, krémhez, glazúrt, krémpor, Hűtőben, tojás, porcukor, liszt, tej, csomag karamell krémpor, porcukor krémhez, csomag karamell glazúr,
|
|
|
|
|
Gofri
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
|
|
|
|
|