Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A karajból szeleteket vágunk, megtűzdeljük fokhagymával, megsózzuk, és bedörzsöljük borssal. Betesszük a hűtőbe.
A burgonyát felkarikázzuk, és serpenyőben kicsit lepirítjuk.
A másik serpenyőben a juhtúrót tejszínben felolvasztjuk. Hozzáadjuk a pirított burgonyát, és összeforraljuk. Petrezselyemzölddel megszórjuk.
A bacont kipirítjuk a zsírjában. A húst közepes lángon kisütjük, és tálaljuk a burgonyával, amit megszórunk pirított baconnal
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Karaj, érdekesen, egyszerűen, finoman. Juhtúróval bolondítjuk meg (mármint a burgonyát), a húst a fokhagyma és a bors teszi érdekessé.
Jó étvágyat!
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.04.25 11:58
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
karajból szeleteket, burgonyát felkarikázzuk, másik serpenyőben, juhtúrót tejszínben, pirított burgonyát, bacont kipirítjuk, húst közepes, bors teszi, sertéskarajjal, összeforraljuk, felolvasztjuk, felkarikázzuk, fokhagymával, petrezselyem, megtűzdeljük, bedörzsöljük, serpenyőben, bolondítjuk, burgonyával, serpenyőben, Hozzáadjuk, megszórunk, lepirítjuk, egyszerűen, szeleteket, kipirítjuk, megszórjuk, Juhtúróval, tejszínben, fokhagyma, Betesszük, burgonyát, zsírjában, érdekessé, karaj, burgonya, bacon, túró, köteg petrezselyem, fokhagyma, bors, tejszín,
|
|
|
|
|