Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Kevés olajon megpirítom az apróra vágott hagymát,belekeverem a darált húst és együtt pirítom tovább 1-2 percig.
A fűszereket és a paradicsomot is hozzáadom és együtt párolom 15-17 percig.
A burgonyát közepes nagyságú kockákra felvágom és egy kiolajozott tepsibe lerakom .
Annak a a tetejére pakolom a darált húst, majd az egészet összekeverem.
Kb: 1 dl meleg vizet öntök alá és 200 fokos sütőben 30-40 percig sütöm.
A tojást, a lisztet, a szódabikarbónát ,joghurtot, aprított petrezselyemzöldet összekeverem és a tetejére öntöm.
Ezután még visszarakom a sütőbe kb: 15-20 percre
Szép pirosra sütöm .
Tálaláskor joghurttal fogom meglocsolni.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Aránylag hamar elkészül és igen finom, de nem annyira kalóriadús étel.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
8 ember kedveli
|
ibolya58
2012.05.26 22:51
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
apróra vágott, darált húst, burgonyát közepes, kiolajozott tepsibe, egészet összekeverem, tetejére öntöm, petrezselyemzöld, szódabikarbónát, szódabikarbóna, összekeverem, összekeverem, pirospaprika, paradicsomot, belekeverem, visszarakom, kiolajozott, meglocsolni, joghurttal, fűszereket, megpirítom, kalóriadús, Tálaláskor, paradicsom, burgonyát, hozzáadom, darálthús, joghurtot, kockákra, felvágom, tetejére, nagyságú, tetejére, burgonya, sertés darálthús, hagyma, paradicsom, pirospaprika, kömény, csombor, bors olaj, tetejére, tojás, liszt, szódabikarbóna, petrezselyemzöld,
|
|
|
|
|