Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A karfiolt és a csirkét megtisztítom, és megmosom.
Majd felteszem külön - külön fűszeres vízbe, és félig megfőzöm.
Majd kiszedem a léből, és előkészítem a panírozáshoz a húst és a karfiolt . Ha kell utána fűszerezek.
Először a karfiolt sütöm ki. Sorba, lisztbe, majd felvert tojásba, zsemlemorzsába forgatom, és bő, forró olajban kisütöm.
Azután a húst sütöm ki.Sorba, lisztbe, majd felvert tojásba, zsemlemorzsába forgatom, és bő, forró olajban kisütöm.
Együtt tálalom őket..
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
dori37
2014.11.30 15:58
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkét megtisztítom, karfiolt sütöm, húst sütöm, zsemlemorzsába, zsemlemorzsába, zsemlemorzsa, megtisztítom, csirkeszárny, panírozáshoz, fagyasztott, előkészítem, ételízesítő, csirkecomb, fűszerezek, fokhagyma, felteszem, forgatom, karfiolt, sütéshez, karfiolt, kiszedem, megmosom, étvágyat, megfőzöm, forgatom, karfiolt, fűszeres, tojásba, Először, karfiol fagyasztott lehet, csirkecomb, csirkeszárny, tojás, liszt, zsemlemorzsa, bors, ételízesítő, olaj sütéshez, fokhagyma,
|
|
|
|
|