Belépés
Új recept írása | Receptjeim | Kedvenc receptjeim | Receptek
Hideg őszibarack krémleves recept Kedvelt receptek
Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 10 perc, Nehézségi szint: könnyű
Hozzávalók 2 főre
» kb 2 kg őszibarack
» 500 ml főzőtejszín
» csipetnyi
» cukor
Tetszik a recept. Berakom a kedvenc receptjeim közé!
Elkészítés:

Az őszibarackokat megpucoljuk, összeturmixoljuk. Ha nagyon sűrűnek találjuk, kevés vizet önthetünk hozzá. Feltesszük főni. Csipet sót és két csipet cukrot teszünk hozzá. Ha felfőtt, főzőtejszínnel besűrítjük, majd felrottyantjuk és hagyjuk kihűlni. Hidegen fogyasztjuk.
Megjegyzés / tipp:

Ha szépen akarjuk tálalni, tejszínhabot rakhatunk rá; esetleg pirított mandulát.
1 komment 2 ember kedveli gondazsu
2016.09.17 15:31
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet:
Kommentek Új komment
idppp 2016.09.24. 14:20 (#1)
A főzőtejszín mitől sűrítene, az hígít!
Címkék
őszibarackokat megpucoljuk, összeturmixoljuk, őszibarackokat, felrottyantjuk, főzőtejszínnel, tejszínhabot, megpucoljuk, főzőtejszín, fogyasztjuk, Feltesszük, besűrítjük, őszibarack, őszibarack, önthetünk, krémleves, rakhatunk, csipetnyi, pirított, találjuk, mandulát, felfőtt, akarjuk, Hidegen, tálalni, teszünk, esetleg, sűrűnek, őszibarack, főzőtejszín, csipetnyi, cukor,
Padlizsánkrém piritósra !
0 komment 9 ember kedveli
Olcsó leves
0 komment 2 ember kedveli
Citromos túrotorta
0 komment 4 ember kedveli
Lecsós csirkecomb
0 komment 1 ember kedveli
Tojáslikőr nyersen
0 komment 2 ember kedveli
Sonkás csiga
0 komment 4 ember kedveli
Édes-savanyú krumpli.
0 komment 2 ember kedveli
Egres leves
0 komment 2 ember kedveli
Gerslis rizottó füstölt libamellel.
0 komment 3 ember kedveli
Francia szelet
0 komment 2 ember kedveli
Bercike
0 komment 4 ember kedveli
Óriás habcsók
0 komment 4 ember kedveli
Házi vanília fagyalt
0 komment 3 ember kedveli
Fokhagymás-diós lapcsánka
0 komment 6 ember kedveli
Isteni eledel
0 komment 24 ember kedveli
Fűszeres narancs
0 komment 1 ember kedveli
Receptbázis - A legfinomabb házi receptek gyűjteménye
© 2018 TVN.HU Kft.