Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Közepes méretű, peremes tepsibe öntjük az 1 kg sót, elegyengetjük, ráfektetjük a megmosott, leszikkasztott csirkét (nem kell sem sózni, sem fűszerezni), a szárnyvégeket befordítjuk a szárnytő alá.
Közepes hőmérsékleten (kilónként kb. 45 percet számítva) sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Semmi tennivaló nincs vele, szép csillogó, ropogós lesz a bőre.
Én általában rizi-bizivel tálalom.
|
|
|
|
1 komment
|
12 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.07 16:55
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
marthalajos |
2012.02.16. 12:43 (#1) |
|
|
|
| |
|
|
|
szárnyvégeket befordítjuk, leszikkasztott, szárnyvégeket, elegyengetjük, hőmérsékleten, ráfektetjük, befordítjuk, fűszerezni, tennivaló, megmosott, kilónként, általában, számítva, szárnytő, csillogó, Közepes, bizivel, csirkét, Sóágyon, tálalom, tepsibe, peremes, ropogós, Közepes, öntjük, méretű, percet, egész csirke,
|
|
|
|
|