Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A meghámozott patiszont szálasra legyaluljuk, besózzuk, és fél órán át állni hagyjuk.
Ezután kinyomkodjuk, és a ledarált párizsival, a tojással, a borssal, az apróra vágott és megpárolt vöröshagymával összedolgozzuk. Ha túl lágy az állaga, zsemlemorzsával dúsítjuk.
Pogácsákat formázunk a masszából, lisztben megforgatjuk, és forró olajban kisütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ebédre vagy vacsorára is készíthetjük,nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
11 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.10 07:31
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
meghámozott patiszont, ledarált párizsival, apróra vágott, Patisszonpogácsa, zsemlemorzsával, vöröshagymával, összedolgozzuk, kinyomkodjuk, készíthetjük, megforgatjuk, zsemlemorzsa, legyaluljuk, meghámozott, vöröshagyma, Pogácsákat, párizsival, vacsorára, patisszon, patiszont, formázunk, megpárolt, masszából, kisütjük, lisztben, dúsítjuk, tojással, ledarált, besózzuk, szálasra, patisszon, párizsi, vöröshagyma, bors, őrölt piros paprika, zsemlemorzsa, étolaj,
|
|
|
|
|